Skip to content

+++ a magyar nyert +++ és más létfontosságu dolgok +++

March 6, 2011
tags:

Gratulálok minden magyar olvasómnak, még jobban azoknak, akik szavaztak is! Tíz szavazattal nyert szép anyanyelvünk, de nem csak ez. Hanem úgylátszik sok (lélek)rokonom van odakint, akik a zulu jelbeszédet is értenék. Amit jó tudni.

Mint kis jutalom jobboldalt látjátok az ideiglenes meghívót augusztusi esztelen nagy bulimra. Ezen kivül az van, hogy még mindig állati a hideg, finom a viszki és szép az élet. Továbbá következö festészt ajánlom mindenkinek:

Giovanni Segantini 1888: Vacche aggiogate

*

Giovanni Segantini 1890: Ritorno dal bosco

A fény, a táj, a részletek – már rég nem láttam semmit, ami ennyire tetszett (Baselben, a Fondation Beyeler-ben). És olasz. Mint miden, ami utóbbi idöben feltünik… Buona notte a tutti.

2 Comments leave one →
  1. Mirjam permalink
    March 7, 2011 18:40

    ich plädiere nach wie vor für Deutsch oder is this the Bahnhof. eller talar du svenska? Davon abgesehen: ja, beeindruckend besonders das Licht in den Landschaftsdarstellungen… und, wie ich finde, die Sprache der Bilder… 😉

  2. March 8, 2011 08:38

    Mirjam, cool dein erster Kommentar! Dankeschön. Ja, deutsch wird weiterhin nicht vergessen, kam ja auch auf Platz zwei ; ). Ausserdem hoffe ich auch bald wieder mehr zu fotografieren, wenn die Inspiration kommt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: