Skip to content

Élek, virulok

May 18, 2011
tags:

Az internethiánynak az a nagy elönye meg hátránya, hogy többet van az ember a realitásban. Ez az úgynevezett igazi élet, amiben az én esetemben tegnap óta ezek történtek:
– Rájöttem, hogy nem annyira romantikus, faszcináló meg festöi Szent Pétervárra befutni hajóval, ha ez az ipari kikötöben történik. Komolyan mondom, kultúsokk volt. Lepukadt épületek meg emberek, szürkeség és szél. Otthon még viccelödtem, hogy biztos majd a kijáratot is keresni kell, mert semmi nem lesz kiírva latin betükkel, haha. Pontosan ez történt.
– Öt (!) útlevélellenörzés után egy minibusszal elfurikáztam az egyetemre, onnan meg új lakásomba. Öt óra intenzív interkulturális kommunikáció rejlik e mondatban. Még telefonáltam is. Ez mind azért hihetetlen, mert egy szót nem tudok oroszul, de ezt tudjátok.
– Mintha ez nem lett volna még elég, elruccantam bevásárolni és kidöltem ma regegl kilencig.
– Délben kezdödött a nyelvtanfolyam kilenc kis kínaival meg egy örült orosz nyelvtanárral. Három hét elönyük van, kemény lesz.
Most meg ülök a panelban, a német lakótársnöm szobájában a laptopja elött és sietek, mielött visszajön. Ezért a visszafogott hangulat meg humor. De megigérem, majd írok.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: